

جلسه اول ویدئو
جلسه دوم ویدئو
جلسه سوم ویدئو
جلسه چهارم ویدئو
جلسه پنجم ویدئو
جلسه ششم ویدئو
جلسه هفتم ویدئو
جلسه هشتم ویدئو
جلسه نهم ویدئو
جلسه دهم ویدئو
دوره های مرتبط
نظریه اطلاعات و کدینگ
نظریه کُدینگ یا کُدگذاری (با رمزنگاری یا رمزگذاری اشتباه نشود) به بررسی روشهای کدگذاری اطلاعات میپردازد و یکی از موضوعات مهم در بخشهای مختلف علوم (مثل نظریه اطلاعات، مهندسی برق، ریاضیات و علوم رایانه، انتقال داده) است؛ به این ترتیب که میتوان با استفاده از آن روشهای مطمئن برای انتقال دادهها طراحی کرد به طوری که تکرارهای بیمورد، حذف و خطاها کاهش یابد.
مبانی کتابداری
علوم کتابداری و اطلاعرسانی، نام قدیمِ «علم اطلاعات و دانششناسی» است که به مطالعه و بررسی شیوههای گوناگون تولید دانش، گردآوری منابع اطلاعاتی (کتاب، مجله، لوح فشرده، بانکهای اطلاعاتی، پایگاه اطلاعاتی، اینترنت و وب)، سازماندهی، بازیابی و اشاعهٔ این منابع و محملهای اطلاعاتی میپردازد و در این راستا تلاش مینماید که در وقت خواننده یا کاربر صرفهجویی نماید. این دانش در واقع آمیزهای است از دانش های؛ داده، اطلاعات، دانش، مدیریت، فناوری، ارتباطات، اسناد، سیبرنتیک، کتابداری و فلسفه است.
کامپایلر
کامپایلر (به انگلیسی: compiler) برنامه یا مجموعهای از برنامههای کامپیوتری است که متنی از زبان برنامه نویسی سطح بالا (زبان مبدا) را به زبانی سطح پایین (زبان مقصد)، مثل اسمبلی یا زبان سطح ماشین، تبدیل میکند. خروجی این برنامه ممکن است برای پردازش شدن توسط برنامه دیگری مثل پیونددهنده مناسب باشد یا فایل متنی باشد که انسان نیز بتواند آنرا بخواند.
برنامه نویسی با جاوا
برنامه نویسی با جاوا آموزش زبان برنامه نویسی جاوا جلسه اول ویدئو جلسه اول – بخش اول جلسه اول –…
امتیاز دانشجویان دوره
نظرات
رایگان!
