جلسه اول ویدئو
جلسه دوم ویدئو
جلسه سوم ویدئو
جلسه چهارم ویدئو
جلسه پنجم ویدئو
جلسه ششم ویدئو
جلسه هفتم ویدئو
جلسه هشتم ویدئو
جلسه نهم ویدئو
جلسه دهم ویدئو
جلسه یازدهم ویدئو
جلسه دوازدهم ویدئو
جلسه سیزدهم ویدئو
جلسه چهاردهم ویدئو
جلسه پانزدهم ویدئو
جلسه شانزدهم ویدئو
جلسه هفدهم ویدئو
دوره های مرتبط
شبکه های چند رسانه ای
یکی از دو شاخه اصلی علم حقوق است. حقوق خصوصی در مقابل حقوق عمومی قرار میگیرد که به روابط میان افراد با مأموران دولت و انتظام سازمانهای دولتی میپردازد. حقوق خصوصی در واقع گستردهترین و دشوارترین رشته حقوق بشمار میرود. که زیر شاخههای زیادی از جمله، حقوق تجارت بینالملل، حقوق اقتصادی، حقوق خانواده، حقوق مالکیت معنوی و… دارد.
مبانی کتابداری
علوم کتابداری و اطلاعرسانی، نام قدیمِ «علم اطلاعات و دانششناسی» است که به مطالعه و بررسی شیوههای گوناگون تولید دانش، گردآوری منابع اطلاعاتی (کتاب، مجله، لوح فشرده، بانکهای اطلاعاتی، پایگاه اطلاعاتی، اینترنت و وب)، سازماندهی، بازیابی و اشاعهٔ این منابع و محملهای اطلاعاتی میپردازد و در این راستا تلاش مینماید که در وقت خواننده یا کاربر صرفهجویی نماید. این دانش در واقع آمیزهای است از دانش های؛ داده، اطلاعات، دانش، مدیریت، فناوری، ارتباطات، اسناد، سیبرنتیک، کتابداری و فلسفه است.
اصول روش های ارزشیابی برنامه ریزی
اصول روش های ارزشیابی برنامه ریزی جلسه اول ویدئو جلسه دوم ویدئو جلسه سوم ویدئو جلسه چهارم ویدئو جلسه پنجم…
سیستم های اطلاعات حسابداری
امروزه یکی از شاخههای تخصصی حسابداری، طراحی سامانه اطلاعاتی حسابداری است. مدیران برای تصمیمگیری راهبردی نیازمند اطلاعاتی هستند که عموماً بهوسیله سامانه اطلاعاتی حسابداری فراهم میشود.کار سامانه اطلاعاتی پردازش دادهها است؛ اما گاه چنین تصور میشود که در سامانههای اطلاعاتی سازمانها آنچه روی میدهد صرفاً پردازش ساده دادههای خام و اولیه رویدادهای مالی و غیرمالی مؤثر بر فعالیتهای سازمان است؛ ولی واقعیت این است که سطوح مختلف مدیران با مسائل متنوعی درگیرند که بهلحاظ پیچیدگی شیوههای حل مسئله در درجات متفاوتی قرار دارند و نوع سامانههایی که میتوانند به حل این مجموعه متنوع کمک کنند، در طیفی از نظامهای اطلاعاتی متعارف گذشتهنگر تا سامانههای هوشمند آیندهنگر قرار دارند که بحث برقراری امنیت در آن سامانهها درخور توجه است.کنترل سامانه اطلاعاتی، بهویژه در مواردی که این سامانه از ایمنی کافی بر خوردار نباشد، امری ضروری است. زیرا خطراتی که این سامانه را میتواند تهدید کند، بسیار زیاد است. در شرکتها و سازمانهایی که امنیت سامانههای اطلاعاتی آن ضعیف است، خطر نفوذ به آن سامانهها و دستکاری اطلاعات آن زیاد و خسارتهای وارد میتواند غیرقابل جبران باشد. نیاز به ایمنی اطلاعات ایجاب میکند که پیشبینیهای لازم توسط مدیران صورت گیرد تا اطلاعات سامانه از ایمنی مناسبی برخوردار و اطلاعات آن اتکاپذیر باشد. تاکنون تحقیقات زیادی در مورد نقش و اهمیت سامانه اطلاعاتی حسابداری در تصمیمگیری و همچنین کیفیت اطلاعات در کارایی تصمیمگیری انجام شدهاست که همگی گویای نقش پررنگ آن در عرصه تصمیمگیریهای اقتصادی مدیران است. از آن جا که اهمیت برقراری امنیت سامانه اطلاعاتی در پردازش اطلاعات مالی روزبهروز افزایش مییابد، موضوع امنیت در سامانه اطلاعاتی حسابداری و ایجاد آن در سازمانها و شرکتها، جایگاه ویژهای را در بین مدیران، حسابداران و حسابرسان بهوجود آورده است.
امتیاز دانشجویان دوره
نظرات
رایگان!